Home » Angela Merkel Alarmon Botën Dhe Kosovën: Kjo Do Të Ndodhë Menjëherë

Angela Merkel Alarmon Botën Dhe Kosovën: Kjo Do Të Ndodhë Menjëherë

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka komunikuar Serbisë se forcimi i ligjit dhe normalizimi i marrëdhënieve me Kosovën është një kriter i rëndësishëm për anëtarësimin Bashkimin Evropian.

merkel Angela Merkel Alarmon Botën Dhe Kosovën: Kjo Do Të Ndodhë Menjëherë

Ajo sot konferenc ka tronditur me fjalët e saj, Pas miratimit koalicionit nga baza kancelarja gjermane, Angela Merkel, tha se do nisë menjëherë puna për normalizimin e raporteve.

Merkel ka konfirmuar edhe njehere se nuk pranon iden e Serbisë ku keta te fundit i kan derguar Gjermanise.

Reklama