Home » Vajza 10-vjeçare që ka 25 nofka dhe ende nuk ka arritur të mësojë

Vajza 10-vjeçare që ka 25 nofka dhe ende nuk ka arritur të mësojë

Një vajzë 10-vjeçare ka 25 nofka dhe ende nuk i ka mësuar gjitha.

Willow – Sullivan Corbett Fitzsimmons Jefferies Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Fareman Taylor – Brown është emri i plotë i vajzës fjalë.

Nëna e saj, Maria Brown, tha se kjo ishte një traditë familjare u nis nga familja e saj vitin 1974, kur iu dha 25 nofka nga prindërit e saj.

Siç ka njoftuar edhe nëna e saj, 25 emrat shfaqen gjitha certifikatën e lindjes Willow, e po ashtu edhe pasaportë./Gazeta Shneta/

sei_34722447-5aab Vajza 10-vjeçare që ka 25 nofka dhe ende nuk ka arritur të mësojë

The post Vajza 10-vjeçare që ka 25 nofka dhe ende nuk ka arritur të mësojë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama