Home » Prostituta serbe: Ja sa e kisha çmimin dhe ja me kë kam fjetur në këto hotele

Prostituta serbe: Ja sa e kisha çmimin dhe ja me kë kam fjetur në këto hotele

Njëra nga vajzat e cila është burgosur shkaku i prostitucionit elitar, dhjetor vitit kaluar, polici dhe para prokurorit kompetent ka dhënë detaje rreth “biznesit” me një burrë tjetër, raportojnë mediat serbe.

Ajo ka deklaruar se M.M. e ka njohur tetor vitit 2013 dhe se ishte pyetur nga ainëse do mund fillonin me prostitucion”

Kemi biseduar shërbimet seksuale ofrohen çdo ditë, gjatë orëve mbrëmjes. Çmimi i ‘seksit klasik’ jetë 150 euro për një orë dhe nga ato, 100 mbesin mua, ndërkaq 50 tjerat për M.M. Kemi arritur marrëveshjen dhe kam filluar ‘punoj’ menjëherë. Mesatarisht do kisha shtatë ‘punë’ ditë”, ka thënë ajo.

Kur M.M. gjente klientë, dërgonte mesazh duke informuar rreth hotelit dhe numrit dhomës. Shërbime seksuale kam ofruar hotelet “Moskva”, “Luks”, “Hajat”, “Falkenshtajner” i “Holidey Inn”, si dhe adresa shumta Beograd”, ka shtuar ajo.

Siç ka theksuar tej, hotele ka shkuar për shërbime seksuale për huajt, ndërkaq nëpër banesa, për klientët vendas.

The post Prostituta serbe: Ja sa e kisha çmimin dhe ja me kë kam fjetur në këto hotele appeared first on Veriu.info.

Reklama