Home » Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Shfrytëzim prostitucioni, rrëmbim personi dhe grabitje. Këto janë akuzat rëndojnë ndaj tre vëllezërve Bacuku (Ledjani i ditëlindjes 1990, Gentjani i lindur 1986 dhe i madhi Aleksandri, i lindur 1983) dhe italianit Alessandro Gallinari (1972), arrestuar dje nga karabinierët e Savonas Itali pasi një hetimi nisur nëntor 2017.

Referuar hetimeve: Natën mes 29 dhe 30 nëntorit vitit shkuar, një shqiptare e ditëlindjes 1992, e cila prostituohej kryesisht Sanremo nën kontrollin e katër personave sipërpërmendur, u dhunua, u rrëmbye dhe u mbyll një banesë Albissola Marina nga katër tutorët, pasi ishte shprehur donte ti jepte fund jetës rrugës.

Për shpëtuar, vajza dyshohet se u hodh nga kati i tretë i banesës rrugën “Gentile”. Megjithatë nuk përjashtohet as e reja mund jetë shtyrë nga ballkoni nga shfrytëzuesit.

Ajo u transportua spitalin Sanremo dhe mjekët i caktuan një prognozë shërimi 30 ditore. E frikësuar nga kërcënimet e tutorëve, u detyrua deklaronte para hetuesve se, ishte sulmuar nga një klient i Sanremos.

Megjithatë, dëshmia e një qytetareje atë natë, ndriti dyshime te hetuesit për vërtetësinë e deklaratës vajzës dhe hetimet vijuan me analizën e kamerave sigurisë, përgjime telefonike, vëzhgime dhe ndjekje.

Ndërkaq, vajza shqiptare, nuk bëri asnjëherë denoncim për katër tutorët. Kjo për hetuesit solli edhe vështirësi zbardhjen e ngjarjes.

Arrestimet erdhën rreth një vit pas nisjes hetimeve.

Ndalimi i tre vëllezërve shqiptarë është bërë orët e para mëngjesit kësaj premteje, e pas u vu pranga aeroport edhe italiani Alessandro Gallinari, teksa kthehej nga një udhëtim nga Kolumbia.

Vëllezërit Bacuku, regjistruar rezident Savona, por me vendbanim komunën Cairo Montenotte, kishin regjistruar një biznes ndërtimi, por rezulton fiktiv.

Ndërsa italiani Gallinari, me vendbanim Bergeggi, por i regjistruar si rezident jashtë Savonës, është pronari i një bari “Corso Bigliati”.

Ne po përpiqemi hetojmë nëse femra tjera janë shfrytëzuar nga grupi, detyroi vajzën vinte Itali falë tre shqiptarëve, dhe ushtronte aktivitetin e prostitucionit. Viktima ka përjetuar këtë eksperiencë terrori nga frika e dhunës fizike”, tha për gazetarët Dario Ragusa, kreu i Repartit Hetues Komandës Karabinierëve Savonas-s.

v.l/Dita

donna-sequestrata-e-costretta-a-prostituirsi-a-savona-496148 Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Reklama

Lexo më shumë

Home » Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Shfrytëzim prostitucioni, rrëmbim personi dhe grabitje. Këto janë akuzat rëndojnë ndaj tre vëllezërve Bacuku (Ledjani i ditëlindjes 1990, Gentjani i lindur 1986 dhe i madhi Aleksandri, i lindur 1983) dhe italianit Alessandro Gallinari (1972), arrestuar dje nga karabinierët e Savonas Itali pasi një hetimi nisur nëntor 2017.

Referuar hetimeve: Natën mes 29 dhe 30 nëntorit vitit shkuar, një shqiptare e ditëlindjes 1992, e cila prostituohej kryesisht Sanremo nën kontrollin e katër personave sipërpërmendur, u dhunua, u rrëmbye dhe u mbyll një banesë Albissola Marina nga katër tutorët, pasi ishte shprehur donte ti jepte fund jetës rrugës.

Për shpëtuar, vajza dyshohet se u hodh nga kati i tretë i banesës rrugën “Gentile”. Megjithatë nuk përjashtohet as e reja mund jetë shtyrë nga ballkoni nga shfrytëzuesit.

Ajo u transportua spitalin Sanremo dhe mjekët i caktuan një prognozë shërimi 30 ditore. E frikësuar nga kërcënimet e tutorëve, u detyrua deklaronte para hetuesve se, ishte sulmuar nga një klient i Sanremos.

Megjithatë, dëshmia e një qytetareje atë natë, ndriti dyshime te hetuesit për vërtetësinë e deklaratës vajzës dhe hetimet vijuan me analizën e kamerave sigurisë, përgjime telefonike, vëzhgime dhe ndjekje.

Ndërkaq, vajza shqiptare, nuk bëri asnjëherë denoncim për katër tutorët. Kjo për hetuesit solli edhe vështirësi zbardhjen e ngjarjes.

Arrestimet erdhën rreth një vit pas nisjes hetimeve.

Ndalimi i tre vëllezërve shqiptarë është bërë orët e para mëngjesit kësaj premteje, e pas u vu pranga aeroport edhe italiani Alessandro Gallinari, teksa kthehej nga një udhëtim nga Kolumbia.

Vëllezërit Bacuku, regjistruar rezident Savona, por me vendbanim komunën Cairo Montenotte, kishin regjistruar një biznes ndërtimi, por rezulton fiktiv.

Ndërsa italiani Gallinari, me vendbanim Bergeggi, por i regjistruar si rezident jashtë Savonës, është pronari i një bari “Corso Bigliati”.

Ne po përpiqemi hetojmë nëse femra tjera janë shfrytëzuar nga grupi, detyroi vajzën vinte Itali falë tre shqiptarëve, dhe ushtronte aktivitetin e prostitucionit. Viktima ka përjetuar këtë eksperiencë terrori nga frika e dhunës fizike”, tha për gazetarët Dario Ragusa, kreu i Repartit Hetues Komandës Karabinierëve Savonas-s.

v.l/Dita

donna-sequestrata-e-costretta-a-prostituirsi-a-savona-496148 Prostitucioni/ Arrestohen 3 vëllezër shqiptarë dhe 1 italian që shfrytëzuan vajzën e re

Reklama

Lexo më shumë