Home » Propozimet më të këqija për martesë

Propozimet më të këqija për martesë

Propozimi i martesës, kur bëhet mirë mund jetë një përvojë shumë e veçantë dhe e paharrueshme për një çift.

Asgjë nuk krahasohet me atë moment çmuar pyetjes artë dhe përgjigjies dikush jetë shoqëruesi i jetës suaj.

Por nga ky moment mund dalin edhe propozimet këqija, këto disa prej tyre:

funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
funny-proposals8-1 Propozimet më të këqija për martesë
Klan Kosova.

 

Reklama