Home » Historia e dhimbshme e Havere Dermakut, ekskluzivisht në “Përrallë me Tupan” (Video)

Historia e dhimbshme e Havere Dermakut, ekskluzivisht në “Përrallë me Tupan” (Video)

Havere Dermaku ishte e ftuara e kësaj javë emisionin “Përrallë me Tupan”.

Ajo kishte shprehur dëshirën tregonte ngjarjet e trishtueshme jetës saj.

Haverja ka lindur Kamenicë e pasi u martua, bashku me bashkëshortin u shpërngulën Suedi.

E gjitha filloi kur kuptoi se djali i saj nuk mund dëgjojë e as flasë dhe vajza e saj e ka poashtu dëmtuar dëgjimin.

Pas një kohe, ajo kuptoi se burri i saj ka një tumor kokë, sëmundje kjo e cila i morri jetën.

Për shumë ndiqni emisionin:

The post Historia e dhimbshme e Havere Dermakut, ekskluzivisht në “Përrallë me Tupan” (Video) appeared first on Veriu.info.

Reklama