Home » Agim Bahtiri dekoron edhe sivjet sheshin për festat e fundvitit

Agim Bahtiri dekoron edhe sivjet sheshin për festat e fundvitit

Komuna e Mitrovicës ka njoftuar se ka nënshkruar një memorandum për dekorimin e sheshit festiv ‘’Mitrovica Feston 2018- 2019’’.

njoftimin e Komunës Mitrovicës thuhet se Komuna ka nënshkruarr memorandum bashkëpnimi me shoqatën Kulturo- Artistike AD LIBITUM.

Sipas organizatorëve Arben Ademi dhe Vejsel Abdurrahmani, këtë vit dekorimi do ketë ndryshime dukshme tri anët e sheshit.

‘Përveç pjesës derkorative organizatorët i kanë ftuar kafiteritë e njohura ë qytetit për bashkëpunim me ç’rast qytetarëve do t’iu shërbehen produkte ndryshme shtëpizat e drunjta’’, thuhet njoftimin e Komunës Mitrovicës.

Komuna poashtu ka njoftuar se gjatë muajit dhjetor- janar do organizohen edhe koncerte ku do performojnë artist njohur.

Gjithë këtë dekorim sheshit, Komuna ka njoftuar se do ta bëjë përmes donatorëve privat dhe bizneseve ndryshme dhe nuk do ketë inplikim financiar nga ana e Komunës Mitrovicës e cila do asistoj vetëm aspektet tjera organizative.

The post Agim Bahtiri dekoron edhe sivjet sheshin për festat e fundvitit appeared first on Veriu.info.

Reklama