Home » 4 arsyet pse femrat ndahen nga mashkulli që dashurojnë

4 arsyet pse femrat ndahen nga mashkulli që dashurojnë

Pavarësisht dhimbjes, femrat ndahen nga meshkujt dashurojnë për motive tepër specifike.

1.Mungesa e interesave përbashkëta

Nuk ka asgjë keqe kesh shijë ndryshme, por dëshmosh injorim total për iniciativat propozon partnerja mund rrezikojë marrëdhënien. Jo gjithmonë ekziston dëshira për bërë njëjtat gjëra, s’ka asgjë keqe këtu dhe kujtdo mund t’i ndodhë, por injorimi i vazhdueshëm i propozimeve partneres mund ta çojë marrëdhënien tuaj ndarje.

2.Mungesa e dialogut

Meshkujt dhe femrat janë ndryshëm. Madje shpesh interesat dhe ndjenjat i komunikojnë mënyra ndryshme. E rëndësishme është dialogosh duke zhvilluar empatinë dhe kesh dëshirën për dëgjuar tjetrin, mënyrë ta mirëkuptosh atë. Nëse mungon ky dialog, femrat do ndjehen gjithnjë e largëta dhe braktisura.

3.Meshkuj mungojnë

Padyshim, një nga motivet kryesorë shtyjnë një femër ndahet është mungesa e partnerit. Flitet për një mungesë jo domosdoshmërish është fizike, por sigurisht është emocionale. Kjo nuk lidhet me mënyrën si mashkulli sillet me familjen e tij, sepse ai mund jetë një baba i shkëlqyer. Por me kalimin e viteve gruaja kalon plan dytë, e marrëdhënia çift merret si diçka e dhënë dhe e nënvlerësuar.

4.Të qenit dhe mos qenit ngjashëm

Opinionet tuaja politike dhe hobit përputhen? Atëherë jeni bërë për njeri-tjetrin. Përndryshe femrat do t’ia mbathin. Këtë e mbështesin kërkimet shkencore.

Reklama