Home » Disa gjëra të habitshme që duhet t’i dini për të posalindurit

Disa gjëra të habitshme që duhet t’i dini për të posalindurit

Ju mund keni dëgjuar shumë për mënyrën se si një i porsalindur do sjellë ndryshime jetën tuaj, këtu janë disa gjëra ndoshta ju duhet dini për sapolindurit transmeton Gazeta Shneta.

Kur lind një foshnjë, lëkura është jashtëzakonisht e rrudhur. Sytë do jenë gjithashtu fryrë dhe mbyllur, jo gjera dhe hapura siç mund keni besuar se është kohën e lindjes.

Një i porsalindur gjithashtu do ketë një shtresë flokëve imët gjithë trupin, gjë mund bëjë ju shqetësoheni për fëmijën tuaj. vërtetë, ajo njihet si lanugo, e cila është shtresa e flokëve mbron foshnjën tuaj derisa gjendet brenda mitrës.

shumicën e rasteve, do duhet ndryshoni pelenat e porsalindurve paktën një herë për gjysmë ore.

javët dhe muajt e parë, i porsalinduri juaj nuk do ketë kohë për bërë ndonjë gjë tjetër përveçse për ushqyer, për fjetur, për qarë, pothuajse njëjtën mënyrë gjatë ditës, si dhe gjatë natës./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës ardhje është rregull.

 

The post Disa gjëra të habitshme që duhet t’i dini për të posalindurit appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama