Home » Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

Simptomat e shtatzënisë nuk janë lehta për t’u përballur me çdo matje. Gratë shtatzëna shpesh gjejnë ngushëllim duke u kujtuar se si do jenë pas lindjes transmeton Gazeta Shneta.

  1. Krem kundër dhimbjes

 

cetushi1-300x200 Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

Mund ndodh gjiri juaj lëndohet duke e ushqyer foshnjë, gjithashtu ka raste kur edhe rrjedhin gjak përdorimi i këtij kremi lehtëson dhimbjen dhe po thuajse e shëron gjirin.

  1. Rrobat

cetushi1-300x200 Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

Rrobat përshtatshme gjatë ushqyerjes foshnjës janë një pëlhurë e lehtë nuk iu irriton as juve e as foshnjën.

  1. Pompat e gjirit pa duar

cetushi1-300x200 Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit

Ndonjëherë gjatë natës po thuajse disa nëna e kanë vështirë zgjohen kështu një pomb është ideale për zgjedhjen e problemit./Gazeta Shneta

– Kliko këtu për t’u informuar me testin duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës ardhje është rregull.

 

The post Disa gjëra që iu nevojiten nënave gjatë dhënies së gjirit appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama