Home » Disa erëra që duhet t’i shmangni gjatë shtatzënisë

Disa erëra që duhet t’i shmangni gjatë shtatzënisë

Nëse tashmë po mendoni për aromat e ushqimit, aromat e bukura parfumeve, ju keni një privilegj nuhatjes. Koha kur ju mund ndjeni shumë erëra  tremujori i parë transmeton Gazeta Shneta

Cigarja

Peshku dhe mishi

Alkooli

Kozmetika

Bojra

Për tejkalimin e erërave mund nuhatni gjatë shtatëzanisë ju duhet shmangni vendin ose burimin e aromës. Një tjetër gjë mund bëni është keni fruta apo lëng frutash. Dhe gjithashtu mos qëndroni një stomak zbrazët, përtypni gjëra kripura./Gazeta Shenta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës ardhje është rregull.

 

The post Disa erëra që duhet t’i shmangni gjatë shtatzënisë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama