Home » Allegri sfidon Juventusin e tij: Duhet të fitojmë në Europë!

Allegri sfidon Juventusin e tij: Duhet të fitojmë në Europë!

Trajneri Juventus-it, Massimiliano Allegri ka konfirmuar se ka ardhur momenti “zonja e vjetër” fitojë Europe, pasi edhe pse i kanë shkuar shumë pranë titullit “Champions League” vitet e kaluara, nuk kanë arritur marrin atë.

ALEGRI Allegri sfidon Juventusin e tij: Duhet të fitojmë në Europë!
Pasi kemi fituar shtatë Scudetti dhe katër kupa Italisë, është koha fitojmë Europë,”- ka thënë trajneri një event Samsung.

“Cristiano Ronaldo? Mendoj se ai po e menaxhon mirë çështjen, si gjithmonë, ndërkohë ne i kemi treguar se jemi pranë tij.”

Reklama