Home » Të heshtësh apo të ulërish gjatë seksit?

Të heshtësh apo të ulërish gjatë seksit?

Dikush “hesht si peshkugjatë seksit, por ka edhe nga ata janë zhurmshëm, aq sa gjithë fqinjët e dinë “aksioni” është zhvillim e sipër.

Çfarë ju dëshironi shumë?

Ekzistojnë njerëzit gjë gjatë aktit seksual janë jashtëzakonisht heshtur. Dikush dëshiron kështu, ndërsa dikush tjetër turpërohet.

Edukata familjare, frika mos dëgjojnë komshinjtë, prindërit… ka shumë arsye bëheni “ heshtur”.

Por, ekspertët thonë nuk është e preferueshme jesh absolutisht i heshtur gjatë seksit, sepse atë mënyrë pengon kënaqësinë.

Natyrisht, nuk këshillohen as zhurmat dhe britmat me gjithë zërin, apo aktrimi i kënaqësisë, i cili, natyrisht manifestohet me frymëmarrje shpejtë dhe zëshme, shtrëngime dhe me efekte tjera zhurmshme, qëllimi i cilave është nxitja e partnerit.

Është e nevojshme përcaktohet kufiri i shijes mirë.

Eksperimentoni me masë dhe ngadalë derisa zbuloni se çfarë i përshtatet partnerit, por mos e pengoni as veten qëllimisht heshtni, nëse kjo gjë nuk ju pëlqen, shkruan lapsi.al, transmeton Klan Kosova.

Kur është fjala për bisedën gjatë seksit, nuk ka asgjë keqe nëse kjo gjë nuk e pengon partnerin tuaj. Pëshpëritjet jetë e këndshme, relaksuese, por edhe e dobishme.

Ndonjëherë është e domosdoshme thuhet se çfarë dëshironi, apo pyesni partnerin se çka e kënaq.

Edhe komplimentet janë mirëseardhura. Jepini komplimente partnerit duke i thënë ka trup bukur, aromë mirë flokëve, lëvizjeve…

Natyrisht, jini kujdesshëm nëse lidhja është fillim. “Lëpirja” e veshëve me buzë është ankesa e shpeshtë e femrave, ndërsa meshkujt ankohen ajo ështëe heshtur si peshku”.

Reklama