Home » Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet

Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla  deklaroi se “reforma e thellë arsim vazhdon për t’i dhënë një cilësi mirë mësimdhënies”.

Program lehtësuar dhe tekste reja me standarde ndërkombëtare dhe mësues e meritojnë jenë sistem ishin disa nga arritjet numëroi Nikolla një video postuar Facebook.

“Nisma jonë 3 lëndë 6 orë rezultoi e suksesshme. Kanë shumë kohë për t’iu dedikuar lëndëve, pak peshë kurriz dhe shumë kohë për ndenjur me bashkëmoshatarët. Ne do vijojmë rrugën e nisur, vendosur për përmbushur dhe për çuar deri fund reformën tonë mësimore”, deklaroi Nikolla.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

ERTV Live1f60a Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet: Nesër do shkojnë shkollë 480 mijë nxënës, për një vit ri shkollor me disa risi rëndësishme, do ta bëjnë mësimin tërheqës e cilësor. Reforma e thellë arsim vazhdon1f60a Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet1f60a Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet1f60a Shkollat hapin nesër dyert, Nikolla: Reforma vazhdon, cilësia rritet#EgjithëVëmendjapërNxënësitMësuesitPrindërit

Publiée par Edi Rama sur Dimanche 16 septembre 2018

M.H/ Dita

Reklama

Lexo më shumë