Home » Seks të zhurmshëm dhe drogë një natë para se të helmonin Skripalin – nga vrasësit rusë

Seks të zhurmshëm dhe drogë një natë para se të helmonin Skripalin – nga vrasësit rusë

Vrasësit e Kremlinit provuan helmonin Sergei dhe Yulia Skripalin me Novichok, pretendohet se kanë pasur një natë shfrenuar me drogë dhe një prostitutë veç disa orë para sulmit Salisbury, shkruan Dailymail, përkthen Periskopi.

Agjentët rusë, Ruslan Boshirov dhe Alexander Petrov – kishin një intervistë mahnitshme duke pretenduar se kishin qenë veç vizitorë – raportohet se i kanë mbajtur mysafirët e tjerë zgjuar hotel.

Dëshmitarët thonë mysafirët e tjerë ishin ankuar te stafi pasi çifti vrasës kishte pasur një prostitutë dhomë dhe kishte bërë “seks zhurmshëm”.

Ishte definitivisht një grua. Nuk besoj ata po bënin seks me njëri-tjetrin.” Ka thënë një dëshmitar.

I kam dëgjuar derisa bënin seks meshumë lartë, për kohë shumë gjatë” – shtoi ai.

Edhe Theresa May rrëfimin e dy rusëve e ka vlerësuar si rremë – duke besuar ata ishin përgjegjës për sulmin Salisbury. /Periskopi

The post Seks të zhurmshëm dhe drogë një natë para se të helmonin Skripalin – nga vrasësit rusë appeared first on Veriu.info.

Reklama