Home » Rikthehet Festivali Mbarëkombëtar i Teatrit

Rikthehet Festivali Mbarëkombëtar i Teatrit

Rikthehet Festivali Mbarëkombëtar i Teatrit, ngjarja e rëndësishme teatrore e vitit!

Ky festival organizohet me rastin e Vitit Mbarëkombëtar Skënderbeut, nën kujdesin e Ministrisë Kulturës.

FMT do zhvillohet datat 23-30 Shtator dhe do marrin pjesë 14 trupa nga gjitha trevat shqiptare. Skena e Re arTurbina do hapë dyert për mirëpritur artistët dhe publikun këtë festë përbashkët.

M.H/ Dita

Reklama

Lexo më shumë