Home » PODUJEVË: Po vazhdon rehabilitimi i rrugëve të qytetit të cilat ishin përplot gropa (Foto)

PODUJEVË: Po vazhdon rehabilitimi i rrugëve të qytetit të cilat ishin përplot gropa (Foto)

Mengjesim e sotëm janë parë punëtorë, paisje dhe mjete tjera punës rrugët e qytetit cilat për kohë gjatë ishin me gropa mjaft thella, njofton PodujevaPRESS.com

Përfundimi i sezonës verës është shfrytëzuar nga organet komunale me qëllim rehabilitimit rrugëve qytetit cilat për kohë gjatë ishin gjendja jo mirë.

Sot, është duke u intervenuar gjitha rrugët cilat janë me gropa qender qytetit. /PodujevaPRESS.com/

rruge PODUJEVË: Po vazhdon rehabilitimi i rrugëve të qytetit të cilat ishin përplot gropa (Foto) rruge PODUJEVË: Po vazhdon rehabilitimi i rrugëve të qytetit të cilat ishin përplot gropa (Foto) rruge PODUJEVË: Po vazhdon rehabilitimi i rrugëve të qytetit të cilat ishin përplot gropa (Foto)

Reklama