Home » Përveç Kosovës, ja kush do të përfitoj nga themelimi i ushtrisë

Përveç Kosovës, ja kush do të përfitoj nga themelimi i ushtrisë

enjten e kaluar Qeveria e Kosovës miratoi vendimin për transformimin e FSK-së Forca Armatosura Kosovës.

Pa paralajmëruar fare, Qeveria mënyrë unanime miratoi vendimin fjalë përderisa paralajmërimi për transformimin e FSK-së është bërë prej shumë kohësh.

Ndërsa është zëvendësministri i FSK-së, Burim Ramadani i cili ka thënë sot se nuk ka vend për skepticizëm dhe se transicioni i FSK-së është i sigurt dhe i pakthyeshëm.

Sipas Ramadanit vendimi për procedim Projektligjeve nga Qeveria për Kuvendin e Kosovës nuk është as i ngutshëm dhe as i papërkrahje.

E tëra bazohet një punë jashtëzakonisht detajshme, përpjekjeve gjata, punë përbashkët me partnerët strategjikë dhe planit qartë 10 vjeçar.Prandaj, jemi rrugë sigurt. Pa asnjë dilemë” , ka thënë Ramadani përmes një statusi Facebook.

Sipas tij Kosova po kthehet gradualisht kontribuues për sigurinë rajonale dhe globale.

“Djemtë e vajzat e Kosovës do jenë krah-për-krah me botën demokratike për siguruar paqen kudo nëpër botë.

Rajoni ynë do përfitojë nga transicioni i FSK-së. Qytetarët dhe komunitetet Kosovë do vazhdojnë kenë mbështetjen e FSK-së”, ka përfunduar Ramadani./

The post Përveç Kosovës, ja kush do të përfitoj nga themelimi i ushtrisë appeared first on Veriu.info.

Reklama