Home » Pas evakuimit nga stuhia Florence, çifti ushtarak bëhet me binjake

Pas evakuimit nga stuhia Florence, çifti ushtarak bëhet me binjake

Çifti ushtarak Nicholas dhe Danielle Di Gregorio, u përballën kushtet e këqija gjatë stuhisë Florence kishte përfshirë Karolinën e Veriut.

Danielle Di Gregorio, ishte shtatzënë javën e 37-të, dhe ishte afër datës përcaktuar për lindur, shkruan euronews, përcjellë KlanKosova.

Çifti për shkak stuhisë ishin stacionuar bazën detare Lejeune, Jacksonville Karolinës Veriut.

dy erdhën nga St Augustin mërkurën mëngjes, për gjetur një vend sigurt.

Ne ishim shumë nervozë për lënë Karolinën e Veriut duke pritur binjaket, por mjeku dhe familja jonë mendonin se ishte gjëja e duhur për bërë”. Kjo rrugë zakonisht zgjat 7 orë, por doli jetë 12 orë e gjatë”. tha çifti një deklaratë përbashkët për Today Parents .

Nën kushtet e stuhisë tropikale do ishte e pamundur lindja e vajzave. Tani familja katër anëtarësh, është mirënjohëse për punën e mjekëve.

“ Vajzat tona lindën enjtën orë 9:30. Mjekët e spitalit Naval Jacksonville ishin mrekullueshëm. Çdo gjë e bënë me kujdes maksimal”, përfundon deklarata e çiftit.

Reklama