Home » “Oki” publikon foto kur ishte 17 vjeçar, sa ndryshe duket

“Oki” publikon foto kur ishte 17 vjeçar, sa ndryshe duket

“Oki” publikon fotografinë e letërnjoftimit kohën e ish Jugosllavisë Aktori i njohur Fatmir Spahiu, është mjaft aktiv rrjetet sociale.

Ai ndanë momente nga jeta personale me ndjekësit e tij, kështu duke postuar foto me bashkëshorten, fëmijët apo çaste nga përditshmëria e tij.

fundmi, rrjetin social “Instagram”, aktori ka postuar foton e letërnjoftimit, kur ishte vetëm 17 vjeçar. “Trishtim u kon mu fotografu per leternjoftim! 17 vjeçar, dokumenti i pare dhe i fundit nga ishi…”, ka shkruar artisti mbishkrimin e fotos.

41822506_1943761055669738_2069177885863706624_n “Oki” publikon foto kur ishte 17 vjeçar, sa ndryshe duket

Siç shihet edhe nga fotoja, Fatmiri nuk ka pasur një ndryshim madh gjatë viteve.

The post “Oki” publikon foto kur ishte 17 vjeçar, sa ndryshe duket appeared first on Veriu.info.

Reklama