Home » Ministri Ditmir Bushati dhuron 500 çanta për nxënësit në Shkodër

Ministri Ditmir Bushati dhuron 500 çanta për nxënësit në Shkodër

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Ditmir Bushati, u takua ditën e sotme me një grup nxënësish, mësuesish dhe prindër shkollës “Azem Hajdari” lagjen Kiras, dhe “Salo Halili” lagjen Ndërgut qytetit Shkodrës.

Bushati dhuroi 500 çanta bashkë me mjetet mësimore nevojshme këtë vit shkollor për nxënës këtyre dy shkollave.

Urimin për një vit mbarë shkollor, Bushati e ka përcjellë për fëmijët nëpërmjet një letre personale duke i këshilluar për mësuar dhe për t’u bërë denjë për veten dhe shoqërinë.

Bushati shprehet se duke mësuar “mund bëhesh çfarë duash kur rritesh”. “Mjafton mësosh mirë, sillesh mirë duke dëgjuar fjalën e mësuesve, prindërve dhe respektosh shokët e shoqet”, thuhet letrën e ministrit.

LETRA E PLOTË E URIMIT MINISTRIT BUSHATI
Përmes kësaj letre dëshiroj uroj suksese për këtë vit shkollor po fillon. shkollë do mësosh gjëra reja dhe vlefshme. Do mësosh shkruash, flasësh, e dish shumë mbi gjithçka rrethon. Edhe nëse ndonjë lëndë mund duket e vështirë mos u dorëzo, por përpiqu përsëri sepse fund jam i bindur se do ja dalësh. këtë mënyrë do t’i krijosh mundësitë vetes bëhesh çfarë duash kur rritesh. Mjafton mësosh mirë, sillesh mirë duke dëgjuar fjalën e mësuesve, prindërve dhe respektosh shokët e shoqet.
uroj shumë suksese,
Ditmir Bushati”

Sakaq, 190 mijë fëmijë, gjithë vendin, do pajisjen me gjithë librat e nevojshëm shkollorë falas. Ndërkohë rreth 400 mijë nxënës gjithë vendin studiojnë me tekstet me standarde ndërkombëtare “Oxford”, “Cambridge” dhe “Pearson”.

M.H/ Dita

Reklama

Lexo më shumë