Home » Mickoski i VMRO-së: Nëse lideri nuk gjunjëzohet para ndjekësve, nuk e meriton besimin e tyre

Mickoski i VMRO-së: Nëse lideri nuk gjunjëzohet para ndjekësve, nuk e meriton besimin e tyre

thonë se liderin dhe kryetarin ndjekësit asnjëherë nuk duhet ta shohin gjunjëzuar. Por unë, kam një përgjigje për këtë: “nëse lideri nuk gjunjëzohet para njerëzve e ndjekin kauzën për Republikën e Maqedonisë dhe për Maqedoni pavarur, atëherë nuk e meriton besimin e tyre”. Kështu ka deklaruar kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski nga Shtipi, transmeton SHENJA.
“Qëndroj para jush si mik, si bashkatdhetar, njeri i brengosur për njëjtat gjëra për cilat edhe ju jeni brengosur. Edhe si shokë, edhe si bashkëvendas, nuk duhet kemi sekrete mes vete, por zemra hapura dhe qëllime mira, bashku t’i shohim problemet sy, ngase na janë grumbulluar shumë shtetin tonë”, ka shtuar Mickoski.

Reklama