Home » Me vdekje dënohet mjeku, pas e pushuan nga puna vrau 4 persona

Me vdekje dënohet mjeku, pas e pushuan nga puna vrau 4 persona

Gjykata e Nebraskës dënoi me vdekje një ish-mjek i shpallur fajtor për katër vrasje. Mes viktimave tij dhe një fëmijë 11 vjeç. I dënuari vrau katër personat shenjë hakmarrjeje pasi e kishin pushuar nga puna.

Një ish-mjek i cili vitin 2001 ishte pushuar nga puna nga një universitet i Mjekësisë Nebraska, është dënuar me vdekje pasi vrau katër persona shenjë hakmarrjeje. Mes viktimave ishte dhe fëmija 11 vjeçar i një prej kolegëve tij.

Anthony Garcia 45 vjeç, u shpall fajtor 2016  për dy sulme kanë ndodhur me pesë vjet diferencë njëri nga tjetri.

vitin 2008 ai qëlloi me thikë duke lënë vdekur fëmijën 11 vjeçar si dhe një grua 57 vjeçare, e cila punonte njëjtin institucion.

Ndërsa vitin 2013 ai ka vrarë një tjetër mjek përfshirë pushimin e tij nga puna dhe bashkëshorten e tij

Shteti i Nebraskës, ekzekutoi një muaj parë, dënimin e parë me vdekje pas 20 vjetësh, ndaj Keri Den Mur, i cili kishte vrarë dy shoferë taksie vitin 1979.

Reklama