Home » Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO)

Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO)

Ushtruesi i detyrës ministrit Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot bashku me kryetarin e komunës Mitrovicës, Agim Bahtiri kanë marrë pjesë aksionin “Ta pastrojmë Kosovën”

Matoshi ka thënë para qytetarëve se komuna e Mitrovicës dhe e gjithë Kosova do jenë pastra, falë vullnetit gjithëve.

“Jemi këtu komunën e Mitrovicës  për dy tema cilat lidhen me shëndetin tonë dhe kualitetin e jetës sonë. E para ka bëjë me ajrin dhe ruajtjen e cilësisë ajrit, ne si Ministri e Mjedisit, organizojmë javën pa makina po e fillojmë Mitrovicë dhe do zgjasë deri 22 shtator gjitha qytetet e Republikës Kosovës. Po ashtu jemi këtu për t’i dhënë mbështetje edhe aksionit ‘Ta pastrojmë Kosovën’ e kemi filluar dje dhe do vazhdojë deri 22 dhjetor”, ka thënë Matoshi, përcjell Klan Kosova.

Ai ka falënderuar gjithë qytetarët, përfaqësuesit e institucioneve, Bashkësitë Fetare, FSK-në dhe KFOR-in për mbështetje këtë aksion nacional për pastrimin e vendit.

Ndërsa kryetari i Komunës Mitrovicës, Agim Bahtiri ka thënë se kjo komunë do t’u ngjajë komunave evropiane.

Sot jemi mbledhur këtu bashku me ministrin Matoshi për qenë gjithmonë afër qytetarëve  dhe për filluar aksionin për pastrim. Sot kemi dy aktivitete,  i pari për pastrimin e Mitrovicës dhe i dyti do udhëtojmë me biçikleta ose këmbë për mbrojtur mjedisin. Mitrovica do t’i ngjajë komunave evropiane dhe si tillë do ta ruajmë” është shprehur ai.

Matoshi dhe Bahtiri, kanë filluar aksionin “Ta pastrojmë Kosovën” duke përshkruar rrugën nga objekti i komunës se Mitrovicës, deri te rrethi pjesën veriore gjë cilën e kanë bërë me biçikleta.
Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) Foto-1-1-1024x753 Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO)

The post Matoshi dhe Bahtiri bashkë me qytetarë pastrojnë Mitrovicën, dalin edhe në pjesën veriore (FOTO) appeared first on Veriu.info.

Reklama