Home » Këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës ditëve në vazhdim

Këto vende do të kenë ndërprerje të rrymës ditëve në vazhdim

Me 17.09.2018  në  NS 110/35/10kV Bibaj  do te  ndërprehet:
Dalja 10 kV Komogllava (40000009)   nga ora   10:00 deri ora  13:00
Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin: Komogllava dhe  bizneset Gerlicë.
Arsyeja e ndërprerjes: Përmirësimi i vërejtjeve  kuadër projekteve Bechtel Enka

18.09.2018 TS 110/35/10 kV Bibaj do ndërprehet:
•         TS 10/0.4 kV Shaban Sallahu (Kodi: 40000002265)   prej orës 12:30-16:30
•         TS 10/0.4 kV Avni Mehmeti (Kodi: 40000002160)   prej orës 12:30-16:30
•         TS 10/0.4 kV Dardani Ag Shpk (Kodi: 40000002250)   prej orës 12:30-16:30
•         TS 10/0.4 kV Xhamia Zllatar (Kodi: 40000002161)   prej orës 12:30-16:30
•         TS 10/0.4 kV Lagja e Topallve (Kodi: 40000002263)   prej orës 12:30-16:30
•         TS 10/0.4 kV Zllatar (Ismajlt) (Kodi: 40000002162)   prej orës 12:30-16:30

Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike  do mbesë: fshati Zllatar.
Arsyeja e ndërprerjes:  Kyqja e segmentit dytë L.P. dislokuar degzimi Zllatar.

19.09.2018 TS 110/35/10kV Bibaj  do ndërprehet:
• Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave  (Kodi: 40000002) prej orës  09:00 deri ora 16:00

Gjatë kohës sa do zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do mbesin : Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve brendi Kampit BONSTEEL.

 

Reklama