Home » Ish-portieri i Ulpianës dhe Abrërisë lë futbollin për tu marrë me aktrim

Ish-portieri i Ulpianës dhe Abrërisë lë futbollin për tu marrë me aktrim

merresh me futboll Kosovë nuk është aspak lehtë. Klubet kosovare vazhdojnë përballen me probleme financiare ndërkohë shumë futbollistë merren edhe me profesione tjera. Ka nga ata e largohen nga futbolli, e ka atillë ndërrojnë profesione. Rexhep Bërbatovci parë është marr me futboll duke u aktivizuar për Prishtinën […]

The post Ish-portieri i Ulpianës dhe Abrërisë lë futbollin për tu marrë me aktrim appeared first on UlpianaPress.

Reklama