Home » Interesim i madh për policë, për 300 vende aplikuan rreth 17 mijë persona

Interesim i madh për policë, për 300 vende aplikuan rreth 17 mijë persona

16. 705 kandidatë nga i tërë vendi i janë nënshtruar testit me shkrim për pranim radhët e Policisë Kosovës.

Testi me shkrim ka qenë i përbërë nga 100 pyetje, ndërsa kandidatët, cilët e kalojnë me sukses testin me shkrim, do ta fitojnë drejtën për t’iu nënshtruar testit fizik.

Por shumë kandidatë tjerë dyshojnë se do ketë vlerësim korrekt, hezitojnë prononcohen para kamerës, duke thënë se i frikësohen penalizmit.

Bajram Krasniqi, zyrtar për informim Policinë e Kosovës, ka thënë se procesi i testimit me shkrim, ka shkuar sipas planifikimeve.

procesin e testimit me shkrim për aplikantë për polic, i cili ka filluar dje dhe po vazhdon edhe sot, çdo gjë ka shkuar sipas planifikimeve, nuk është shënuar asnjë parregullsi apo ankesë. Procesi është zhvilluar njëmbëdhjetë lokacione, kryesisht institucione arsimore. Gjakovë, dje ka përfunduar i tërë procesi i testimit për këtë rajon. Po ashtu, sot paradite as Prizren nuk do ketë testim, pasi dje dhe sot paradite i janë nënshtruar testimit gjithë kandidatët e këtij rajoni”, ka thënë Bajram Krasniqi, Zyrtar për Informim Policinë e Kosovës.

Policia nuk ka dhënë numër saktë se sa policë rinj do pranohen, duke thënë se do jenë mbi 300.

The post Interesim i madh për policë, për 300 vende aplikuan rreth 17 mijë persona appeared first on INSAJDERI.

Reklama