Home » Gjërat që shumica e meshkujve i mbajnë të fshehta

Gjërat që shumica e meshkujve i mbajnë të fshehta

A është e mundur burrat kenë fshehta? Ata duken aq fortë dhe guximshëm!

Ja cilat janë 7 gjëra me vërtetë i shqetësojnë shumicën e meshkujve.

moshë shumë re, femrat mësohen mendojnë se trupi i tyre duhet jetë ideal gjatë gjithë kohës. Ato mendojnë se duhet punojnë vazhdimisht dhe ndjekin një dietë caktuar.

Nuk ka stereotipa tilla për burrat, por kjo nuk do thotë se ata nuk shqetësohen për formën e tyre fizike apo nuk e krahasojnë veten me meshkuj shfaqen revista. Frika e tyre e madhe është dikush përmend barkun e tyre madh.

  • Paratë

Paraja është një nga arsyet zakonshme përse burrat shqetësohen. Ata janë rritur si shtylla ardhshme.

Mashkulli madje mund mos ketë një dashur, por ai shqetësohet për gjendjen e tij financiare, sepse mendon se gjëja e domosdoshme për një marrëdhënie është paraja.

  • Gjatësia

Si mund mos shqetësohet një mashkull nëse një nga tiparet kryesore një njeriu ideal” kësaj shoqërie është jesh i gjatë?

Xhelozia e meshkujve nuk është zakonisht aq e dukshme sa e grave, megjithatë, ajo dëmton vetërespektin e tyre po aq sa grave.

Partneri juaj mund mos tregojë shenja shqetësimit kur i tregoni atij për një koleg mashkull me një ndjenjë humori paparë, por ju duhet dini këtë: ai shqetësohet shumë dhe ai krahason veten me një konkurrent mundshëm.

noah2-300x217 Gjërat që shumica e meshkujve i mbajnë të fshehta

  • Pa përvojë marrëdhënie

Imazhi i një mashkulli tipik macho, është makthi i meshkujve sepse i bën ata përpiqen duken si meshkuj me përvojë marrëdhënie dhe gënjejnë rreth numrit ish-të dashurave kishin.

  • Dieta

“Jam dietë!”

Burrat e dëgjojnë këtë frazë nga gratë shumë shpesh, por nëse një mashkull përmend një dietë, mund tingëllojë e çuditshme.

Megjithatë, burrat gjithashtu kujdesen për trupin e tyre dhe për ushqimet hanë. Gjithkush dëshiron jetë i shëndetshëm dhe gjendje mirë. Është vetëm çështja se meshkujt flasin për këtë gjë rrallë.

  • Shprehja e hapur e emocioneve

Mos qaj, ti je një burrë!”

Kjo është ajo meshkujt gjithmonë kanë dëgjuar fëmijë. Prindërit e tyre donin t’i bënin ata fortë dhe aftë për mbrojtur familjet e tyre, por psikologët mendojnë se kjo nuk është një ide e mirë.

Ata kanë frikë duken dobët, tregojnë emocionet e tyre vërteta.

M.H/ Dita

Reklama

Lexo më shumë