Home » FOTO: Restoranti ku punësohen vetëm gjyshet

FOTO: Restoranti ku punësohen vetëm gjyshet

gjithë e dinë sa shumë shijojnë ushqimet e përgatitura nga gjyshet.

Kjo është edhe arsyeja pse restoranti Enoteca Maria New York ka vendosur punësojë vetëm gjyshet për përgatitur kuzhinë.

Fillimisht pronari Jody Scaravella e nisi biznesin me gjyshet vetëm nga Italia, për t’u zgjeruar tani një restorant ka 30 gjyshe nga e gjithë bota; Argjentina, Algjeria, Siria, Republika Dominikane, Polonia, Nigeria.

Një vend i mbushur përplot me kultura dhe ushqime shijshme duket një mrekulli për gjithë ata vizitojnë këtë vend tejet veçantë.

Pronari tregon se marrin telefonata përgëzimi nga e gjithë bota dhe shpesh herë mbrëmje gjyshet duartrokiten dhe vlerësohen lart nga pranishmit.

nonnas1a-300x199 FOTO: Restoranti ku punësohen vetëm gjyshet

nonnas1a-300x199 FOTO: Restoranti ku punësohen vetëm gjyshet nonnas1a-300x199 FOTO: Restoranti ku punësohen vetëm gjyshet

l.h/ dita

Reklama

Lexo më shumë