Home » Forbes zbulon cili është reperi më i paguar për këtë vit

Forbes zbulon cili është reperi më i paguar për këtë vit

FORBES publikoi listën e fitimeve reperëve për këtë vit.

Shumë njerëz menduan se i paguari është Drake, por lista dha një emër tjetër.

krye saj qëndron Jay-Z i cili zbriti nga froni reperin e njohur Puff Diddy.

Jay-Z ka mbledhur hiç pas se 76.5 milion dollarë falë albumit ‘4:44’ dhe nga turneu botëror OTR II bashku me gruan e tij Beyonce.

vend dytë qëndron P.Diddy me 64 milionë dollarë fituara përmes investimeve bëra industrinë e pijeve alkoolike.

Vendi i tretë shkon për Kendrick Lamar me 58 milionë dollarë ardhura për 2018 dhe vend katërt renditet Drake me 47 milionë dollarë.

 

Reklama