Home » Dëshironi pastruese seksi? Kjo kompani ua ofron krejt lakuriq!

Dëshironi pastruese seksi? Kjo kompani ua ofron krejt lakuriq!

Kompania e pastrimit “Bare All Cleaning Service” me bazë Queensland punëtorët e cilës shërbimet e pastrimit i kryejnë lakuriq.

Pronari Brett Jonnes e nisi këtë biznes gjatë muajit maj këtij viti dhe tha se klientët e tyre e kanë ndaluar bëjnë ndonjë veprim me punëtoret.

pastruese-e-zhveshur Dëshironi pastruese seksi? Kjo kompani ua ofron krejt lakuriq!

jemi qartë ne e kemi politikën, shiko por mos prekë.

Pastruesit tanë nuk janë për performuar për asgjë përveç se pastrojnë” tha Jonnes UK Sun.

pastruese-e-zhveshur Dëshironi pastruese seksi? Kjo kompani ua ofron krejt lakuriq!

Kjo kompani ka 150 punëtorë, ku 55 janë meshkuj./Indeksonline/

The post Dëshironi pastruese seksi? Kjo kompani ua ofron krejt lakuriq! appeared first on Veriu.info.

Reklama