Home » Deputetit të Kuvendit i del babai në listën e “veteranëve të rremë”

Deputetit të Kuvendit i del babai në listën e “veteranëve të rremë”

Deputeti i AAK-së, Shkumbin Demaliaj, i cili kohë parë ishte intervistuar nga ish-prokurori special, Elez Blakaj, gjatë hetimit për fryrjen e listave veteranëve, ka thënë se askush s’mund ta njollosë emblemën e UÇK-së Dukagjin e as trevat ku jetojnë shqiptarët.

Ai përmes një statusi Facebook ka reaguar pasi babai i tij Bajram Demaliaj, i vdekur dhe i varrosur me nderime larta ushtarake si ish-pjesëtar i UÇK-së, është renditur listat e veteranëve rremë, duke thënë se ushtarët devotshëm UÇK-së po shpallen mashtrues nga ish-prokurori Elez Blakaj.

Postimi i plotë i Demaliajt:

(Aktakuza ime)

nderuar bashkëluftëtarë UÇK-së

Ashtu siç ju kam drejtuar vazhdimisht edhe sot po ju them se me nder dhe krenari i kam shërbyer atdheut dhe deri fund jetës time do t’i shërbej. E dua me shpirt atdheun tim dhe askush me aktakuza dhe me shantazhe, dhe me sulme e ofendime nuk do ndaloj punoj për vendin tim. Ju kam thënë nderuar bashkëluftëtar se askush s’mund ta njollosë emblemën e UÇK -së Dukagjin e as krejt trevat ku jetojnë shqiptarët.

Ju dua UÇK , pjesë e pandashme e shpirtit tim!

Shikoni me çka sulmohemi vëllezër e motra bashkëluftëtare! Ushtarët devotshëm UÇK-së për asnjë ditë nuk e lëshuan luftën shpallen mashtrues! Pra janë ushtarët elitarë Komandës Zonës Dukagjinit!

Evvvv Elez Blakaj hallall qoftë!!!!!!!!!!!! Por babanë tim Bajram Demaliaj vdekur dhe varrosur me nderimet larta ushtarake me ma shpallur mashtrues kurrë hallall mos qoftë o dezertor!!

Shteti im i dashur dua drejtësi nga ti qe atë fundërrinë ta ktheni dhe gjykoni Kosovë!

Bashkëluftëtarë UÇK-së mbajeni kokën lart, sepse askush nuk mundet na thyejë!

Me nder e krenari  I juaji Shkumbin Demaliaj!

Ndryshe, Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur premten aktakuzë ndaj ish-12 anëtarëve komisionit qeveritar për verifikimin e statusit veteranëve luftës UÇK-së Agim Çeku, Nuredin Lishtaku, Sadik Halitjaha, Shkumbin Demaliaj, Qelë Gashi, Shukri Buja, Ahmet Daku, Rrustem Berisha, Faik Fazliu, Smajl Elezaj, Fadil Shurdhaj and Xhavit Jashari.

Aktakuza ishte ngritur gusht nga ish-prokurori Elez Blakaj, i cili u largua  nga kjo detyrë dhe shkoi SHBA, pasi tha se kishte marrë kërcënime lidhur me hetimin e listave fryra veteranëve luftës.

The post Deputetit të Kuvendit i del babai në listën e “veteranëve të rremë” appeared first on INSAJDERI.

Reklama