Home » A mund të hani ushqime të djegsta gjatë gji dhënies? Ja ç’thonë mamitë

A mund të hani ushqime të djegsta gjatë gji dhënies? Ja ç’thonë mamitë

Presioni mbi nënat e reja mund jetë mjaft negativ, udhëheq zgjedhjet bëjmë për foshnjat tona.

Mamitë e Sidneit thanë se çdo nënë meriton lundrojë ndjenjën prindërore mbështetur dhe fuqizuar për bërë zgjedhjet e duhura për ta dhe familjet e tyre, transmeton Gazeta Shneta.

Për sa i përket ushqimit pikant, mamitë mendojnë se nuk duhet hequr dorë prej tyre, ngase nuk ka ndonjë efekt negativ mund t’i ndikojë foshnjës.

Madje, shumicën e rasteve, sipas tyre, gratë gji dhënëse mund hanë çfarë duan.

Kur një grua është shtatzënë, foshnja shijon gjitha llojet e ushqimeve ajo ha, duke u përcjellur nëpërmjet lëngut amniotik dhe njësoj ndodh edhe me gji dhënien. Pra, foshnja shijon po atë gjë po shijon edhe nëna gji dhënëes.

Sidoqoftë, nuk ekziston ndonjë evidencë përcakton ushqimet duhet konsumuar gjatë gji dhënies./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës ardhje është rregull.

The post A mund të hani ushqime të djegsta gjatë gji dhënies? Ja ç’thonë mamitë appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama