Home » Xhavit Jashari: Aktakuza e Prokurorisë është qesharake, këto janë lojëra politike

Xhavit Jashari: Aktakuza e Prokurorisë është qesharake, këto janë lojëra politike

Xhavit Jashari, njëri prej 12 akuzuarve nga Prokuroria Speciale për listën e fryrë veteranëve rrejshëm ka thënë se për aktakuzën ndaj tij është informuar nga mediat dhe njëjtën e ka quajtur qesharake.

Ai thotë se prokuroria ka fut emra aktakuzë pa bazë dhe pa argumente. Ngritjen e aktakuzës Jashari e sheh si lojë politike për shkak situatës krijuar fundmi vendin tonë.

Ish përfaqësuesi i organizatave dala nga lufta, Xhavit Jashari ka thënë se aktakuza është qesharake.

Përmes mediave jam njoftuar Prokuroria ka ngrit një aktakuzë, është aktakuzë qesharake nuk di me cka e fakton prokuroria këtë aktakuzë. Është përfshirë emri im kur dihet unë nuk jam marrë me verifikimin e statusit veteranëve.

Kjo aktakuzë është qesharake sepse përfshihet emri im, kur nuk kam bë verifikimin e veteranëve kam qenë anëtar i komisionit ku kam pa si duket cerifikata e dëshmorit, invalidëve dhe veteranit. Gjithçka kam dhënë si kontribut qoftë pro ose kundër procesit asnjë pikë e asnjë presje nuk e hjeku dhe jam gjendje përgjigjem për këtë proces, inkurajoj drejtësinë t’i shkoj deri fund”, tha Jashari T7.

tej thotë se politika është përfshirë lista dhe ngritjen e aktakuzës e sheh si lojë politike.

“Përshirje politikës ka, ka pas marrëveshje politike, unë prap po them nuk jam marrë me lista e me veteranë, jam përfaqësues i familjeve dëshmorëve. Verifikimin e kan kry komandantët e zonave, kompanive dhe shtabeve lokale.

Ka lojëra politike për shkak situatave janë kriju”, tha Jashari.

The post Xhavit Jashari: Aktakuza e Prokurorisë është qesharake, këto janë lojëra politike appeared first on INSAJDERI.

Reklama