Home » Këngëtari i njohur thyen heshtjen për fëmijën jashtëmartesor

Këngëtari i njohur thyen heshtjen për fëmijën jashtëmartesor

Coco është fëmija i tretë i Williams Robbie Williams​ ka thyer heshtjen e tij lidhje me fëmijën e tij tretë për cilën nuk kishte dhënë asnjëherë informacione, por megjithatë u pranua nga bashkëshortja e tij Ayda Field pranoi ta rris atë. Coco është fëmija i tretë i Williams. Këngëtari i “Angels”  i tregoi përditshmes britanike, tabloidit “The Sun” se është qesharake se si e gjithë familja janë përkushtuar për ta rritur beben. “Eshtë qesharake, sapo bënë ndokush ndonjë gjë dhe zhurmë ne mendojmë për beben dhe themi: ‘shhh beba po fle”, ka thënë ai. Williams, i cili ka edhe dy fëmijë tjerë me bashkëshorten tha se ata nuk xhelozojnë për fëmijën babai i tyre ka sjellë shtëpi, nga një grua tjetër. “ fakt ata e duan shumë dhe shpesh e ledhatojnë sikur ishte një arushë e vogël”, ka thënë Williams. Çifti Williams ka shokuar fansat kur ka postuar Instagram fotografinë e bebes tretë ka lindur nga një aferë jashtëmartesore këngëtarit.

Reklama