Home » Informacione shtesë për aplikantët që nesër i nënshtrohen testit të Policisë

Informacione shtesë për aplikantët që nesër i nënshtrohen testit të Policisë

Informacione shtesë për aplikantët lidhur me mbarëvajtjen e testit me shkrim do mbahet nesër dhe pasnesër (15 dhe 16 shtator 2018) nga Policia e Kosovës (PK)…

Policia e Kosovës ka informuar me kohë gjithë aplikantët cilët i kanë plotësuar kriteret e konkursit publik për zyrtar policor dhe njëherit ka ftuar ata t’i nënshtrohen testimit me shkrim i cili do mbahet nivel Drejtorive Rajonale Policisë Kosovës me datat 15 dhe 16 shtator 2018.

Njëkohësisht Policia e Kosovës përmes kësaj shkrese zyrtare njofton kandidatët mbi procesin dhe kriteret e testimit duhet t’iu përmbahen, shkruan Indeksonline.

“VËMENDJE: Kandidatët duhet paraqiten me kohë lokacionin ku mbahet testimi me shkrim 60 minuta (një orë) para fillimit testimit.

Kandidatët ditën e zhvillimit testimit me shkrim duhet kenë me vete:

Numrin e aplikacionit (shih listat e shpallura),
Letërnjoftimin,
Lapsi kimik me ngjyrë kaltër i potencuar për posedim informacionin e mëhershëm, do t’ju sigurohet nga Policia e Kosovës, andaj nuk lejohet posedimi apo përdorimi i laps (kimikëve) personalë.

VINI RE:

Kandidatët ditën e zhvillimit testimit me shkrim nuk lejohet posedojnë apo përdorin pajisje teknologjisë informative, siç janë telefonat mobilë, kalkulatorë, orë mençura etj.

Çdo tentim i futjes nëpër vendtestime këtyre pajisjeve teknologjike apo përdorimit tyre me qëllim tentim kopjimin, do pasojë me diskualifikim menjëhershëm nga procesi i testimit.

Prandaj, sugjerohen gjithë aplikantët i nënshtrohen testit me shkrim shmangin posedimin apo përdorimin e këtyre pajisjeve teknologjisë gjatë procesit testimit me shkrim, nga fillimi deri përfundim, për garantuar mbarëvajtjen e procesit

Për çdo fazë testimit rezultatet do publikohen faqen e internetit Policisë Kosovës, duke përfshirë edhe informatat për vendin”, përfundon njoftimi.

The post Informacione shtesë për aplikantët që nesër i nënshtrohen testit të Policisë appeared first on Veriu.info.

Reklama