Home » Turqi, konkurrentja nuk di ku është ndërtuar muri i madh i Kinës

Turqi, konkurrentja nuk di ku është ndërtuar muri i madh i Kinës

Ku është ndërtuar Muri i Madh i Kinës? Një pyetje e thjeshtë, por as konkurrentja dhe as publiku nuk kanë ditur japin përgjigje. Situatë komike ndodhi edicionin turk “Kush do bëhet milioner?”

Një konkurrente edicionin turk “Kush dëshiron bëhet Milioner?” shfaqje jashtëzakonisht popullore, është bërë objekt talljeje sapo ajo nuk ishte gjendje përgjigjej se ku ndodhej Muri i Madh i Kinës.

Sipas mediave huaja, bëhet fjalë për një 26-vjeçare diplomuar Ekonomi nga Stambolli cilës i janë dhënë katër opsione për pyetjen, nga cilat duhej zgjidhte atë saktën.

Kina, India, Koreja e Jugut dhe Japonia ishin opsionet e ofruara, për cilat konkurrentja kishte dy “mundësi tjerapër gjetur përgjigjen.

Pamjet e shpërndara tashmë dhe rrjetet sociale tregojnë konkurrenten plotësisht përhumbur nga pyetja. Fillimisht ajo zgjedh ndihmën e publikut, nga i cili vetëm 51 për qind zgjodhi Kinën. Ende e pavendosur ajo zgjodhi ndihmën e dytë, atë telefonatës një miku.

Por edhe pse situata u zgjidh nga miku i saj, Su Ayhan u eliminua raundin tjetër duke u bërë objekt talljeje rrjetet sociale bashku me gjendjen e arsimit Turqi.

The post Turqi, konkurrentja nuk di ku është ndërtuar muri i madh i Kinës appeared first on INSAJDERI.

Reklama