Home » Stafeta 4×100 metra meshkujt – shikoni finalen e Evropianit

Stafeta 4×100 metra meshkujt – shikoni finalen e Evropianit

Kampionatin Evropian Atletikës u zhvillu Berlin dhe përfundoi sot, Britania e Madhe, ndonëse nuk mori numrin madh medaljeve (Rusia doli shteti i suksesshëm), mori vëmendjen e ditëve fundit meqë fitoi stafetat e sprintit për dyja gjinitë.

4×100 metra meshkujt, tradicionalisht garën interesante secilit kampionat atletikë, stafeta britanike (Ujah, Hughes, Gemili dhe Aikines), përfundoi para stafetës turke për herë parë fitoi medalje dhe theu rekord kombëtar dhe asaj holandeze, kësja here fitoi medaljen e bronztë evropiane.
Shikoni finalen.

The post Stafeta 4×100 metra meshkujt – shikoni finalen e Evropianit appeared first on INSAJDERI.

Reklama