Home » Përdedaj shënon në Gjermani – imiton çuditshëm Grizemannin

Përdedaj shënon në Gjermani – imiton çuditshëm Grizemannin

Fanol Përdedaj, anëtari i kohëpaskohshëm i kombëtares Kosovës futboll ka shënuar për ekipin e tij Saarburcken takimin e zhvilluar këtë fundjavë kuadër garave Ligës Rajonale Gjermani.

Përdedaj e përfundoi shumë mirë një aksion ekipit tij duke shënuar me kokë, por mbase edhe
interesant se shënimi ishte mënyra e tij e festimit, duke imituar futbollistin e Atletico Madridit dhe kombëtares Francës Antoine Griezmann.

Shikoni pamjet, që i ka publikuar Insporti.

The post Përdedaj shënon në Gjermani – imiton çuditshëm Grizemannin appeared first on INSAJDERI.

Reklama