Home » Nuk donte që të lindte fëmijë të dytë, por ja çfarë i tha nëna mjekut kosovar 2 minuta pas lindjes

Nuk donte që të lindte fëmijë të dytë, por ja çfarë i tha nëna mjekut kosovar 2 minuta pas lindjes

Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, ka rrëfyer një nga ngjarjet përjetoi derisa po kujdestaronte Klinikën e Gjinekologjisë nëpërmjet një postimi Facebook.

Dr. Lutolli konfirmon mirësinë e qenies quajtur nënë dhe mrekullinë, siç e quan ai, fëmijës, shkruan Gazeta Shneta.

Ndiqeni postimin e plotë tij:

“NËNA e ndërroi mendimin brenda pak min

Sonte jam mjek kujdestar Klinikën Gjinekologjike -në sallën e lindjes .Pak herët dola nga salla e lindjes ku nje nënë lindi fëmijën e parë, një djalë shëndetshëm.
Pak min para lindjes, kur dhimbja e lindjes ishte shumë e shprehur, e dëgjova duke thënë:
” Kurrë nuk kam me ngelë shtatzënë, kurrë nuk do bëj fëmijë, i tregoi atij idioti “…..!.

Pasi lindi djalin e mori afër vetes e përqafoi dhe nën vajin e djalit sapo lindi tha : ” I paska ngja babait tij, krejt i bukur si ai “.

E pyeta shaka pak vonë se kur planifikon fëmijën e dytë, ajo ktheu përgjigjen duke buzëqeshur :
Po mendohem një herë “.

Ishte mrekullia e quajtur fëmijë dhe mirësia e qënjes quajtur NËNË e bëri ndërroi mendimin brenda pak min.

Dashuria e mëshira e nënës nuk ka kufi.”

The post Nuk donte që të lindte fëmijë të dytë, por ja çfarë i tha nëna mjekut kosovar 2 minuta pas lindjes appeared first on Gazeta Shneta | Me rëndësi shneta.

Reklama