Home » FFK reagon pas daljes në treg të fanellave të falsifikuara të Përfaqësueses

FFK reagon pas daljes në treg të fanellave të falsifikuara të Përfaqësueses

Federata e Futbollit Kosovës, faqën e saj zyrtare ka reaguar lidhur me daljen treg fanellave falsifikuar kombëtarës Kosovës.

FFK po ashtu do ta paraqesë rastin prokurorinë e shtetit dhe te agjensioni i drejtave autoriale.

Tash për tash fanellat e Kombëtares Kosovës janë shitje vetëm faqen zyrtare kompanisë “Fourteen” linkun e mëposhtëm:

https://www.14fourteen.it/product/kosova-home-shirt-2018-19/

FFK kërkon nga personat i kanë hedhur këto fanella shitje nëpërmjet Facebook-ut t’i tërheqin ato sa parë.

 

Reklama