Home » Vetura zyrtare rrezikon pjesëmarrësit në autostradë

Vetura zyrtare rrezikon pjesëmarrësit në autostradë

Gjatë ngasjes autostradë duhet kemi kujdes vazhdueshëm, jo vetëm për shkak shpejtësisë madhe qarkullojnë automjetet, por edhe për shkak asaj se nëse duam çkyqemi nga aty jemi vigjilentë dhe ta bëjmë me kohë, sepse kundërtën do na duhet bëjmë edhe shumë kilometra tjerë deri sa sigurojmë një dalje tjetër.

Këtë gjë duket se nuk e ka pasur parasysh ngasësi i kësaj veture, i cili siç shihet edhe videon e mëposhtme, ka bërë ngasje mbrapa me veturën e tij bardhë, gjë ndalohet rreptësisht me rregullat e komunikacionit dhe rrezikon pjesëmarrësit e tjerë aty.

Sipas lexuesve klankosova.tv, vetura është zyrtare dhe ngjarja ka ndodhur hyrje autostradës Suharekë-Prishtinë.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/fr_FR/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Vetura zyrtare rrezikon pjesëmarrësit në autostradë

Vetura zyrtare rrezikon pjesëmarrësit autostradë

Publiée par Klan Kosova sur Vendredi 10 août 2018

Reklama