Home » Tre mënyra si t’i pastroni buzët e errëta nga cigarja

Tre mënyra si t’i pastroni buzët e errëta nga cigarja

gjithë e dimë se cigarja është faktori kryesor i problemeve shëndetësore tek njeriu. Përveç stresit dhe problemeve organizëm , cigarja është e njohur si shkaktari kryesor për buzët me ngjyrë errët.

Nëse ju shqetëson ky problem dhe nuk mund ta lini duhanin, ekzistojnë pesë mënyra për t’i pastruar ato.

  1. Larja e buzëve me brushë dhëmbëve

Është mënyra e thjeshtë dhe efikase ndihmon shumë shpejtë zgjidhjen e këtij problemi. E gjitha çka duhet bëni është vendosni pak xhelatinë buzë dhe t’i fërkoni me brushë.

  1. Sheqeri dhe limoni

Një tjetër mënyrë është edhe aplikimi i një luge sheqeri dhe disa pikave limonit buzë, pastaj duhet t’i masazhoni ato me atë përzierje për pak minuta.

  1. Lëngu i shegës

Përfitime pozitive për zbardhjen e buzëve kemi edhe nga lëngu i shegës. Mjafton shtrydhja e një luge nga shega dhe aplikimi i lëngut buzë lihet për një ore, kjo gjithashtu u jep edhe një shkëlqim buzëve.

Reklama