Home » Gjashtë të arrestuar për rrahje të mjekut dhe teknikut në Suharekë

Gjashtë të arrestuar për rrahje të mjekut dhe teknikut në Suharekë

Policia rajonale e Prizrenit ka arrestuar gjashtë persona nën dyshimin se njëjtit mbrëmë kanë sulmuar një mjek dhe një teknik urgjencën e mjekësisë familjare Suharekë.

Sipas policisë, ngjarja ka ndodhur  gjatë trajtimit një sëmuri, ku pas një bisede tensionuar ka ardhur deri tek sulmi i personave zyrtarë kryerje detyrës me ç’ rast janë grushtuar dhe rrëzuar dysheme një mjek dhe një teknik.

Lidhur me rastin, policia thotë se është kontakt vazhdueshëm me prokurorin e shtetit  për përcaktuar përfshirjen e secilit veç e veç nga gjashtë arrestuarit dhe mbi bazën e gjeturave gjatë hetimit  bëhet  ndalimi i tyre, transmeton Klan Kosova.

 

Reklama