Home » Vdes në moshën 101 vjeçare, gruaja e parë e Frank Sinatra

Vdes në moshën 101 vjeçare, gruaja e parë e Frank Sinatra

Nancy Sinatra Sr. ka vdekur moshën 101 vjeçare.

Gruaja e parë e Frank Sinatra vdiq premten, sipas vajzës saj Nancy, transmeton Klan Kosova.

‘Nëna ime vdiq mënyrë paqësore sonte moshën 101 vjeçare. Ajo ishte një bekim dhe drita e jetës time. Faleminderit për gjithçka’, shkroi Nancy Twitter.

Shkaku i vdekjes saj nuk u dha.

Nancy ishte e martuar me Frank nga viti 1939 deri 1951 dhe është nënë e tre fëmijëve tij. Ajo kishte edhe pesë nipër e mbesa.

Reklama