Home » TVSH te biznesi i vogel, të henën afati i fundit për dorëzimin e deklaratës së thjeshtuar

TVSH te biznesi i vogel, të henën afati i fundit për dorëzimin e deklaratës së thjeshtuar

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, dëshiron sjellë vemendje tatimpaguesve, janë përfshirë për herë parë skemën e Tatimit mbi Vlerën e Shtuar (TVSH-së), detyrimin për plotësuar dhe dorëzuar deklaratën e thjeshtuar, brenda datës 16 Korrik 2018.

Administrata Tatimore është e gatshme t’ju asistojë gjatë këtij procesi dhe për këtë qëllim ju fton vizitoni “Këndin e Asistencës” i dedikuar për biznesin e vogël, pranë gjitha Drejtorive Rajonale Tatimore ( 13 kënde efektive). Pranë këtyre këndeve ju mund merrni gjithë asistencën e nevojshme, mënyrë përmbushni me korrektësi detyrimet ligjore .

Gjithashtu për çdo paqartësi ju mund telefononi pranë Qendrës Thirrjeve numrin e gjelbër pa pagesë 0800 00 02, ku një operator do t’ju ofrojë asistencë në kohë reale: nga e hëna në të enjte ora 08:30-18:00 dhe e premte  ora 08:30-16:00. Ju mund të përdorni edhe shërbimin Live Chat në adresën: www.tatime.gov.al

Për t’u njohur me mënyrën e plotësimit dhe deklarimit elekronik të deklaratës së thjeshtuar të TVSH-së, mund të klikoni në linkun: https://bit.ly/2LckDFJ

The post TVSH te biznesi i vogel, të henën afati i fundit për dorëzimin e deklaratës së thjeshtuar appeared first on Revista Monitor.

Reklama