Home » Sarri prezantohet tek Chelsea

Sarri prezantohet tek Chelsea

Maurizio Sarri është zyrtarizuar si menaxher i ri i Chelsea dhe si pasardhës i shkarkuarit Antonio Conte.

Sarri u shkarkua nga Napoli, ka nënshkruar kontratë tre vjeçare dhe ka thënë se është i lumtur me kalimin e tij te Chelsea.

Reklama