Home » Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura

Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura

Rita Ora bëri një ndalesë vogël LasVegas premten pasdite.

Këngëtarja 27-vjeçare, e cila aktualisht është turne, dha një performancë shkurtër një pishinë Hotelin Flamingo Hotel dhe klubin e kazinos Go Pool.

Ora tronditi pranishmit me gjoksoret e ngushta për trupi dhe pantallonat e bardha gjata gjatë paraqitjes saj.

Ajo po ashtu mahniti me dridhjet e saj trupit gjatë vallëzimit.

rita-syze Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura

rita-syze Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura

rita-syze Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura

The post Rita Ora trondit me gjoksoret e ngushta të ndezura appeared first on INSAJDERI.

Reklama