Home » Prizren: Vazhdon përpilimi i Hartës Zonale, nuk revidohet PZHK-ja

Prizren: Vazhdon përpilimi i Hartës Zonale, nuk revidohet PZHK-ja

Drejtoria për Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinor ka konstatuar se Komuna e Prizrenit nuk ka nevojë ta revidojë Planin Zhvillimor Komunal 2013-2025.

Sipas këtij dikasteri, organet komunale mund vazhdojnë me hartimin e Hartës Zonale Komunës, por duke i marrë parasysh rekomandimet e dhëna kuadër Raportit vlerësimit zbatimit PZHK-së, shkruan sot Koha Ditore.

Përmbajtja e këtij raporti vlerësimit është prezantuar para këshilltarëve nga drejtori i DUPH-së, Fatmir Memaj seancën e fundit Kuvendit Komunës.

Sipas tij, bazë vlerësimit për zbatimin e veprimeve PZHK-së dhe arritjes synimeve përcaktuara “konstatimi i përgjithshëm është se gjatë periudhës 2013-2018 veprimet e PZHK-së dhe synimet janë zbatuar deri masë caktuar dhe ende ka veprime janë zbatim e sipër”.

The post Prizren: Vazhdon përpilimi i Hartës Zonale, nuk revidohet PZHK-ja appeared first on PrizrenPress – Portal informativ.

Reklama