Home » Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

Një aksident i rëndë ka ndodhur mëngjesin e sotëm rrugën Prishtinë-Mitrovicë.

këtë aksident kanë mbetur lënduar rëndë disa persona, cilat janë dërguar për trajtim QKUK.

disa fotografi nga vendi i ngjarjes shihen lënduarit e këtij aksidenti gjendje rëndë, shtrirë për toke.

Dëshmitarë nga vendi i ngjarjes, kanë thënë se pas aksidentit rëndë, ata kanë përfunduar jashtë veturave.

specifikisht, aksidenti ka ndodhur fshatin Stanovc, Komunë e Vushtrrisë.

aksident janë përfshirë dy vetura dhe një kombi bus.

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

lënduarit kanë mbetur shtrirë rrugë pas aksidentit: 

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

37095128_1737015046354238_5737013255805599744_n-225x300 Pamje të rënda nga aksidenti i tmerrshëm që ndodhi në rrugën Stanoc të Vushtrrisë

Reklama